Măşti naturale pentru faţă


Măşti pentru faţă pe baza de  ouă de prepeliţă

      Masca_naturala_ou_prepelitaToate femeile luptă de la o anumită vârstă cu ridurile şi cu petele de pe piele. Tratamentele cosmetice la salon necesita timp şi bani, de care nu toată lumea dispune.

      Din fericire, există  măşti naturale pe care le puteţi face  acasă, folosind ingrediente simple, nu foarte costisitoare şi cu siguranţă mult mai benefice, fiind naturale.

Ouăle de prepeliţă pot fi folosite ca şi  produse cosmetice naturale

     Cunoscând beneficiile produselor cosmetice naturale, vă oferim o selecție de măști de față, pe baza unui produs foarte valoros – oul de prepeliţă.

 Ouăle de prepeliță au mare efect asupra pielii.  Maştile faciale din ouă de prepeliţă elimină perfect pungile de sub ochi, ridurile fine și  restabilesc aspectul sănătos al pielii. Concentraţia ridicată de componente biologic active, oligoelemente şi aminoacizi, în special tirozina care este responsabilă pentru culoarea pielii, explică popularitatea  ouălor de prepeliță în industria cosmetică dar și în casă folosite ca şi  cosmetice naturale.

 Mască pentru pielea uscată (folosiți numai gălbenuşurile ouălor de prepeliţă)

arrowRightTinyPentru acest tip de piele poate fi pregătită mască cu ouă de prepeliţă şi ulei. Amestecaţi o lingură de ulei vegetal cu trei galbenuşuri. Umeziţi degetele cu apă caldă și aplicaţi masca cu mişcari circulare uşoare. Gălbenușul hrănește perfect, catifelează și îmbunătățește elasticitatea pielii.   Este importantă utilizarea regulată a măștilor. Aproximativ 20-25 de proceduri, care trebuie să fie efectuate de 1-2 ori pe săptămână.

arrowRightTinyMasca de gălbenuş de ou de prepeliţă şi făina de ovăz este făcută din trei gălbenușuri de ou de prepeliţă, fulgi de ovăz (pentru consistență groasă) şi 1 linguriţă de miere. Toate ingredientele se amestecă şi apoi se aplică pe faţă pentru 15-20 de minute, iar apoi, se spală masca cu apa caldă şi apoi se aplică o compresă rece.

Mască pentru pielea nomală

arrowRightTinyPuteți face o mască naturală după reţeta de mai sus, dar la care se  folosesc  ouăle întregi și se adaugă 1-2 picături de ulei de levănțică. Masca se aplică cu un disc pentru demachiat pe faţă şi decolteu, după 15-20 de minute spălați cu  apă calduţă.

Mască pentru pielea sensibilă

arrowRightTinyPregătiți ingredientele: 2 linguri de iaurt, 2 linguriţe miere, o jumătate de măr cu coajă, 10 linguri de făină de ovăz, 110 ml de apă (caldă) și trei  oua de prepeliţă.

       – De ce fulgi de ovăz?
Pentru că  fulgii de ovăz conțin mai multe grăsimi decât alte cereale, aşa că sunt mult mai eficienţi  şi pot ajuta la hidratarea pielii.
Peste făina de ovăz se adaugă  apă caldă în  și se lasă să se umfle  aproximativ 5 minute. Restul componentelor se amestecă cu mixerul, după care, se adaugă pasta de ovăz şi se amestecă  din nou. Se întinde masca pe faţă, și după 20 de minute clătiţi cu apa calda.

Mască pentru tenul gras (numai proteine)

arrowRightTinyBateţi albuşurile a trei ouă de prepeliță cu o lingurţă de suc de lămâie şi  aplicaţi-le  în straturi (fiecare strat  este aplicat după  uscarea celui precedent).

arrowRightTinyDe asemenea, pentru un tip de ten gras pot fi preparate aceeaşi reţetă, înlocuind zeama de lămâie cu  ​​pulpă de castravete.  Castravete este un astringent excelent.

 

Powered by Microferma Prepeliţe Tecuci