Cum se extrage calciu din coajă de ou de prepeliţă

     Coaja de ou de prepeliță este o sursa bogata de calciu. Acesta este aproape în întregime format din carbonat de calciu şi conține un număr mare de oligoelemente, care sunt esențiale pentru bunul mers al tuturor reacțiilor corpului, şi  care sunt dificil de  obţinut din dieta de zi cu zi.

     Coaja ouălor de prepeliţă poate fi transformată în:

  • pulbere ce poate fi consumată în mâncare;
  • soluţie de calciu, care poate fi folosită ca atare, pentru ceai sau cafea, etc. ;
  • sau macerată în zeamă de lămâie la care se adaugă miere.

   Coaja purifică apa de clor şi de metale grele conferindu-i acesteia proprietăți alcaline, care previn acidifierea corpului. Pulberea de coajă de ouă de prepeliță este capabilă în zece zile de a elimina dureri cronice la nivelul stomacului și de accelera vindecarea pielii cu arsuri. Consumând pulbere de coajă de ou de prepeliţă părul și unghiile vor avea un aspect excelent, se poate restabili sănătatea,  stimula imunitatea, fără nici un efect advers pentru organism!

 

Powered by Microferma Prepeliţe Tecuci