Afacerea ta cu prepeliţe

Afacerea ta – ferma de prepeliţe

Creşterea prepeliţelor afacerea  la care de mult visezi

  afaceri prepelite  Dacă vrei să câștigi contravaloarea unui salariu multumitor şi nu numai, fără să-ţi pese de şefi agasanţi care ar face orice ca să te exploateze, fără prea mare efort şi pornind de la o investiţie mică, poţi începe afacerea ta- creşterea  prepelițelor.  În ultimul timp piaţa românească s-a dezvoltat în ceea ce priveşte consumul ouălor şi a cărnii de prepeliţă, aşa că nu trebuie să-ţi faci probleme în privinţa cererii, trebuie doar să ştii să cauţi.

     Poți începe oriunde, în orice mediu în care este posibil să se mențină o anumită temperatură. Într-o zonă de un metru pătrat se pot găzdui până la 200 de prepelițe.

     Perioada de incubație  scurtă (16-18 zile), creşterea rapidă (într-o săptămână au pene şi ajung la maturitate în 5-6 săptămâni), cheltuielile minime pentru echipamente,  consumul mic de hrană, cantinatea mare şi continuă de ouă (până la 350 de ouă pe an), rezistenţa la boli (nu are nevoie de nici un vaccin toată viata, dacă este ingrijită corespunzator – menţinerea curăţeniei) şi faptul că şi dejecţiile pot fi comercializate sunt argumente care i-ar determina şi pe cei mai sceptici să crească prepeliţe.

      Pornind de la o clocitoare simplă în care încap în jur de 150 -200  de ouă în 18 zile vă puteţi bucura de “micile minuni”  – puişorii de prepeliţă care cresc într-o zi cât puii de găină într-o săptămână, precum Făt-Frumos, fără glumă.

 
Microferma Prepelite Tecuci ofera oua de prepelita, carne de prepelita, ingrasamant natural – dejectii de prepelita, precum si informatii despre cresterea prepelitelor
Tecuci, Galati 805300

 

Powered by Microferma Prepeliţe Tecuci